Stämma, laddning och pingisbord

Årsstämma på distans
Tisdag 18 maj 2021 har Utsikten årsstämma. På grund av Covid-restriktionerna kommer den att genomföras ”på distans”, dvs över internet. Vi kommer att använda apparna Zoom och Percap, den senare kräver Mobilt Bank-ID. Vi rekommenderar att du deltar med din smarta mobiltelefon för att bild och ljud ska fungera utan tekniska problem. Närmare information kommer senare.

För att styrelsen ska kunna skicka ut en inbjudan via SMS till dig som är medlem måste du i förväg anmäla ditt intresse av att medverka via Zoom och Percap. Skriv ett mail till styrelsen redan nu och berätta till vilket mobiltelefon-nummer vi kan skicka en SMS-inbjudan. Adressen är som vanligt styrelsen@utsikten1-35.se

Du som inte kan eller vill vara med på distans kommer att kunna poströsta. Lägg en lapp i Utsiktens brevlåda i port 3 BV med namn och port-nummer så kommer du att få information på papper i god tid. Som vanligt kan man också ge fullmakt till ett ombud.

Vi hoppas att vi inte får för många motioner eftersom det blir komplicerat att diskutera och rösta om motioner på distans. Eventuella motioner ska vara inlämnade till styrelsen senast 6 april.

Bordtennis i tvättstugan
Nu kan du spela pingis i tvättstugans kafferum efter att du har bokat Kaffehörnan på samma sätt som du bokar ett tvättpass. Ta med eget rack och boll och var beredd att lämna plats för de som vill passera till och från tvättstugan.

Laddplatser finns att hyra
Utsikten har nu laddplatser att hyra i garaget Henriksdalsringen 19. Ställ dig i kö via HSB-portalen ”Mitt HSB”.

Samverkan om bus och bränder
Styrelsen har medverkat i de samverkansmöten som varit med polis, fritidsgården och kommunens representanter. För att en grannsamverkan ska fungera måste alla hålla koll på vår närmiljö och alltid anmäla bränder och skadegörelse till polisen.

Mata inte fåglarna
Mata aldrig fåglar eller ekorrar från fönster eller balkonger. Det kan man i stället göra i våra skogsdungar i och omkring vårt område. Äpplen och viltfågelfrö är bra – bröd är mindre bra.

Länk till Nyhetsblad 2021-1

Publicerad 2021-02-27, kl 15:38