Bredband 1000 Mbit/s (gigabit)

Alla lägenheter i föreningen har gratis internet. Det är, sedan september 2022, 1 024 Mbit/s både upp och ner. Varje lägenhet är utrustad med ett nätverksuttag som brukar sitta vid golvet i närheten av ytterdörren eller vid det ursprungliga telefonjacket. Uttaget har två hål, gömda bakom en liten skjutlucka. Känn efter med lillfingret vilket hål som är minst – det är där du ska ansluta din nätverkskabel. Det andra hålet är inte inkopplat.
Första gången du kopplar in en ny dator eller router måste du skriva in ett användar-ID och lösenord. Den allra första gången ska du i stället registrera dig för att få ett användar-ID och lösenord. Då får du också information om att du kan välja en hemsidesadress och ett antal olika e-postadresser.

Om en bostadsrättsinnehavare har klippt av kabeln till bredbandet eller kabeln till TV-antennuttaget i vardagsrummet kommer föreningen inte att ersätta kostnaden för att återställa detta. 

Har du supportfrågor ber vi dig i första hand kontakta Bahnhofs kundtjänst. Du hittar också en hel del material här under:

Komma igång med Bahnhof

logo-desktop


Uppdaterad senast: 2023-06-30